PVC / винилови професионални подови настилки, мокетни плочи, LVT (луксозни винилови плочи), винилови SPC ламинати и тъкан винил
Навигация Затвори навигацията

Предлагани услуги

Доставка на избрани настилки

Нашият екип е от висококвалифицирани професионалисти, които могат да ви помогнат да направи, най-правилния избор на подова настилка. Ние ще се съобразим с предназначението, независимо дали правите малък магазин, детска градина, дентален кабинет, индустриално производство и т.н Ще съблюдаваме стриктно вашия бюджет за да гарантираме най-добрия избор на най-изгодна цена без да правим компромиси с качеството. Разбира се, можем да направим точна калкулация на наужните материли с необходимата технологична фира. Снабдени сме с нужния софтуеър, за да можем да сме прецизни и точни при работа с чертежи, оразмеряване и дизайн.    

Подготовка на основата

В строителството има едни основен принцип - няма сграда без основа. Това важи с пълна сила и за настилките. И най-добрата настилка може да се компроментира от лоша основа. Предлагаме да подготвим вашата основа, за да се наслаждавате на гарантирано качествен  под. Разполагаме с нужната техника, механизация, измервателни уреди и най-важното - ресурс от обучени, квалифицирани и съвестни монтажници.

Предлагаме направа на самонивелиращи замазки на циментова или гипсова основа. Изпълняваме и сухи подове с посипка. Работим единствено и само с качествени материли на доказани производители. Може да разчитате на нас да направим оглед, да ви изготвим подробна оферта и разбира се здрава и качествена основа, която да служи дълговечно.  

Монтаж

Всяка закупена от нас подова настилка може да бъде монирана с нужните гаранции от нашия монтажен екип. Работим с качествени лепила, техника и най-важно опит и старание. Всички наши монтажници са с необходимата квалификация, периодично преминават различни обучения и курсове за повишаване на тяхната квалификация. 

Можем заслужено да се похвалим с дългогодишни лоялни клиенти в това число и доста корпоративни, които се обръщат към нас за всеки свой проект.  

Допълнителни услуги

Имаме богат опит и в цялостно изпълнение на довършителни и ремонтни дейности. Нашите изпълниътели могат да предложат изпълнение на преградни стени и предстенни обшивки по системите за сухо строителство.

Поемаме доставка и монтаж на окачени плътни и растерни тавани, вграждане на осветителни тела и други инсталации.

Полагане на бои или декоративни мазилки. 

Работим с водещите производители в бранша на изключително конкурентни цени.