PVC / ПВЦ винилови професионални подови настилки, линолеум, мокетни плочи, Flotex, LVT (луксозни винилови плочи), винилови ламинати от водещи производители
Навигация Затвори навигацията

История на фирмата

ЗАБЕЛЕЖИТЕЛНА ИСТОРИЯ НА УСПЕХ И ИНОВАЦИИ

DLW Flooring  беше един от водещите Европейски производители на висококачествени подови настилки с офиси в цял свят. Като представители на марката  за България, нашият екип се стреми да осигурява безкомпромисно качество, иновативен дизайн и висококачествени решения за подови системи и стенни облицовки. През 2018 г. DLW обяви несъстоятелност, но поради големия брой проекти и клиенти, с които бяхме изградили дълготрайни партньорски отношения, решихме, че трябва да им предложим подходящите алтернативи. Свързахме се с водещи Европейски производители, подбрахме най-качествените и икономически изгодни решения, за да продължим да гарантираме на клиентите си дълготрайни подови системи, качество, достъпност и сигурността, че работейки с нас, винаги ще им бъде даден най-разумния вариант за под "ПОД ЗА ЦЯЛ ЖИВОТ". Внасяме на българския пазар: хомогенни, хетерогенни подови настилки, предназначени за високо натоварени обществени пространства. Предлагаме настилки от PVC, линолеум и мокет, Flotex, както и все по-популярните винилови ламинати. Колекциите се тестват на най-стриктните стандарти за качество, те са с гарантирана дълговечност, износоустойчивост и не съдържат никакви опасни за здравето вещества.

През 1863 год. Сър Фредерик Уолтън изобретява линолеумът. От тогава до ден днешен това е една от най-разпространените гъвкави настилки. Благодарение на своите антибактериални свойства, както и на факта, че линолеумът се произвежда изцяло от възобновими природни суровини  и за производството му не се ползуват петролни продукти, не се отделят и СО2 емисии той се очертава като основен екологичен избор за настилка и облицовка, кореспондираща на всички зелени норми за устойчиво строителство.
При разработване на колекциите на линолеум през годините са взели участие редица изтъкнати архитекти и дизайнери – Петер Бернс, Вили Баумайстер, Габриел фон Зайдел, Лудвиг Мийс Ван дер Рое, Льо Корбюзие до Жан Новел, Норман Фостър и Хенниг Ларсен  са само част от изтъкнатите имена, доверили се на качествата на линолуема  и създали архитектурни шедьоври.

 

 

Представителството в България

В стремежа си да предложи най-високо качество на обслужване на своите клиенти през 2013 DLW Flooring отвори представителство и в България. След обявяване на несъсъоятелност от страна на DLW, за нас остана да вземем нелекото решение да продължим. Дадохме си сметка, че нашия основен капитал е висококвалифицирания персонал, преминал технически обучения и практически изпити в Германия. Задълбочените ни познания в областта на гъвкавите подови настилки и облицовки е на разположение на архитекти, дизайнери, инвеститори, изпълнители и частни клиенти независимо от обема. За да предложим  най-адекватните решения за подова система, според  вашите индивидуалните нужди.  Независимо дали проектирате здравно заведение, офис, индустриално производство, хотел, ресторант, детска градина, хоспис, училище, бутик, частен дом, спортна зала или фитнес  нашите консултанти ще отговорят на всяко запитване, ще ви запознаят с нормите и изискваня, на които трябва да отговаря подовата настилка, ще ви предоставят всички необходими сертификати, декларации, технически спесификации. Ще ви консултират ако планирате сертификация по BREAM, LEED и ще ви предоставят пълната документация, която ви е нужна.  Ще ви помогнат безкористно и безпристрастно да се ориентирате в морето от предложения и да вземете правилното решение за вашия качествен под, които ще ви служи дълго, без необходимост от скъпо струващи ремонти и скрити разходи . Ще ви запознаят с изискванията към основата, спазването на които ви гарантира безупречен под, могат да ви подготвят подробно бюджетиране, оферта, да ви съдействат да изберете квалифицирана фирма за монтаж на подовата настилка и да бъдат вашият консултант по време на целия процес.

Ние избрахме за вас едни от най-качествените производители на Европейския пазар, които предлагат огромно разнообразие от продукти в различни ценови сегменти – PVC, линолеум, мокет, луксозни колекции PVC плочи и винилови ламинати, каучукови настилки и Flotex. Внасяме директно и предлагаме на цени на едро продуктите на: Forbo Flooring, Objectflor, Graboplast, Uzin и Eurocol.  

Освен, че имаме капацитета да осъществим доставки и да обезпечим големи обекти, в същото време сме достатъчно отговорни и гъвкави, за да кореспондираме и на нуждите на крайните клиенти. 

Създадохме монтажни екипи от квалифицирани, технически грамотни изпълнители. Снабдихме ги с най-съвременна техника, осигуряваща безкомпромисен монтаж на най-достъпни цени.